Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (3.10 secunde)
STIRI PE SURSE: Omul care a anticipat numirea lui Dancila, declaratii incendiare: In 2019, PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata (Autoare:
Sunt amintite in protest si cazurile concrete, de televiziuni care au difuzat stiri publicitare cu oferte turistice in strainatate, pentru ca, imediat, sa prezinte "Romania sub ape", un litoral inundat si impracticabil, cand, de fapt, anul trecut in zona precipitatiile au fost minime".
Desi au vazut la stiri ca in alte orase piramida s-a prabusit peste cei care o sustineau, "delfinii" proaspat unsi o tin una si buna in fata politistilor.
Dumitrescu a precizat ca in cadrul clubului se executa in permanenta monitorizare TV si revista presei pentru fiecare calup de stiri si a mentionat ca accesul la Internet este permis pentru toate persoanele, indiferent daca sunt membri si simpatizanti ai PSD sau nu.
"În unele stiri si articole aparute în mass-media, persista confuzia între piata restrânsa a institutiilor financiare si serviciile financiare pentru populatie", se mai arata în comunicatul ING.  Majorarea dobânzilor poate fi contestata în instanta Majorarea dobânzilor la creditele pentru persoane fizice, practicata de mai multe banci din România, poate fi contestata în instanta, potrivit vicepresedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), Gheorghe Ciubotaru.
Va fi un talk-show difuzat de luni pana joi, incepand cu ora 20.00", a declarat Turcescu, pentru agentia de stiri.
Mi s-ar parea imoral daca un debutant ar participa la un proiect atat de important", a declarat pentru un site de stiri Sorin Gabrea.
"La publicatiile quality este o problema evidenta de reputatie si o alta, de adaptare la situatia in care actualitatea politica o reflecta televiziunile si site-urile de stiri.
Dana Grecu si Mircea Badea au putut fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00 in noua postura de prezentatori de stiri.
Impactul acestei stiri in piata a durat doar o ora si 15 minute, comenteaza publicatia on-line Zero Hedge, piata anuland in intervalul amintit intreg avansul de 150 pipsi pe perechea valutara dolar/franc generat de emotia starnita de comunicatul Bancii Nationale a Elvetiei.
, iar Gabriela Mirica va fi producator executiv al unor programe de stiri, scrie Adelin Petrisor pe blog. De asemenea, Catalina Porumbel va parasi RTV pentru Antena3, potrivit lui Adelin Petrisor.
In toata perioada post-comunista, a fost un post de stiri si comentariu politic, social si cultural de mare autoritate in Romania, care a prezentat cu ochi critic si realizarile, dar si derapajele legalitatii si democratiei din societatea noastra.
O platforma de stiri a mai calculat si faptul ca suma de 22 milioane de dolari pentru proiectul AATIP reprezinta mai putin de 0,004% din bugetul SUA.Mass-media, comentand aceste cheltuieli, a utilizat tot soiul de clisee, de tipul adevarul este acolo, iar unii au facut si greseli flagrante;
urmariti meciurile Echipei Nationale feminine de handbal, pentru ca s-ar putea sa aflati pe 19 Decembrie ca fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin si voi ati stat sa va uitati in gura lui Gadea, Badea, Zamfir, Guse, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache, Buscu, Pieleanu, Dogioiu, Ficeac, Ionita si alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de stiri.
Carmen Bruma iti dezvaluie secretul ei Frumoasa prezentatoare de stiri sportive de la Realitatea TV Carmen Bruma a scris pe pagina ei de Facebook, care este secretul ei pentru care are un abdomen perfect.
Pentru a va convinge, gsp.ro va invita sa urmariti galeria foto : http://ligasexy.gsp.ro/stiri/1571/foto-frumoasa-din-finala-sabine-lisicki-e-noua-senzatie-din-tenis.htm
Pe principiul ca oamenii nu ar aprecia ceva atat de valoros decat daca ar fi nevoiti sa plateasca pentru asta, a incercat sa vanda documentele la licitatie catre agentiile de stiri;
Era deja posibil accesul la fisiere hipertext si la grupurile de stiri. In 1991 proiectul incepe sa fie prezentat in diverse colective din CERN, iar in luna iunie este organizat primul seminar de calculatoare cu ajutorul acestui sistem, adica pe WWW.
Echipa ambasadei Romaniei in USA este zilnic implicata in diverse proiecte in derulare, in editarea buletinului de stiri al ambasadei, in analizarea unor subiecte internationale, in organizarea de evenimente, in elaborarea profilului SUA cu elemente de interes general.
In urma cu cativa ani, cand era prezentatoare de stiri, ea era roscata si, cand a decis sa se faca blonda, nu a spus nimanui ce are de gand sa faca.
google-analytics.com